Choose Language

  • sv_SE
  • de_DE
  • en_US

NORRSKEN

LINDA HÄGG

Norrsken no 13- Linda Häggkvist

1, Vad är du mest stolt över med dig själv? Att jag vågar där andra tvekar och att jag ser möjligheter istället för att fastna vid problem.   2, Vilka egenskaper inspireras du av hos andra? Handlingskraft, medmänsklighet och glimten i ögat.   3, Vem inspirerar dig? Varför? Det låter klyschigt men jag inspireras av…
JOHANNA H

Norrsken no 12 Johanna Hector

1, Vad är du mest stolt över med dig själv? Oj, vilken rolig fråga. Min lekfullhet 🙂 Den håller mig dynamisk och empatisk i en högeffektiv värld som eftersträvar perfektion. 2, Vilka egenskaper inspireras du av hos andra? Mod, framförallt modet att vara sig själv. 3, Vem inspirerar dig? Varför? Mina barn. De har alla…
ROSANNA

Norrsken no 11 – Rosanna Endre

1, Vad är du mest stolt över med dig själv?   Att jag är en obotlig optimist. Att jobba med ödesfrågor, som klimat- och miljö, och samtidigt hålla min passion brinnande och mitt hopp uppe, det är jag stolt över.   2, Vilka egenskaper inspireras du av hos andra? Egenskapen att verkligen kunna "nörda ner…
6741a0f3-emma-green-e1537797094489-300x300

Norrsken no 10 Emma Green

Att jag prioriterar mig själv, vilket låter egoistiskt. Men mår du inte bra själv, blir du ingen trevlig person för andra att vara kring. Personer som bjuder på sig själva, har nära till skratt och som är prestigelösa. Oj svårt, jag kan inte välja en person. Det beror på tillfälle i livet. Jag söker inspiration…
ELLEN

Norrsken no 9 Ellen Broström

1, Vad är du mest stolt över med dig själv? Jag är väldigt stolt över min beslutsamhet, nyfikenhet och mod. 2, Vilka egenskaper inspireras du av hos andra? Passion, mod och tydligt syfte. 3, Vem inspirerar dig? Varför? Carolina Neurath, orädd och handlingskraftig! Sofie Lindblom, följer inte regelboken och är en banbrytande modern förebild. Gunhild…
DJANA

Norrsken no 8 Dajana Vlajic

1, Vad är du mest stolt över med dig själv? Att jag har lätt för att ta in ny information och produktivt kunna applicera den i nya sammanhang. 2, Vilka egenskaper inspireras du av hos andra? Intelligens och passion.  3, Vem inspirerar dig? Varför? Främst mina vänner och kollegor, som ingenjör har man lyxen att…
EMMA

Norrsken no 7 Emma Lythell

1, What are you most proud of yourself? My planning ability. I'm constantly living in the "future" which makes me always planning the next step!   2, What qualities are you inspired by in others? When someone is really passionate, it often infects. It does not matter how much it is, but the more commitment…
EMMA PR

Norrsken no6 Emma Priwin

Livsmotto: 1, Vad är du mest stolt över med dig själv? Att jag aldrig ger upp. 2, Vilka egenskaper inspireras du av hos andra? Driv och engagemang. Sen är jag inte så kreativ själv och älskar att följa kreativa människor. 3, Vem inspirerar dig? Varför? Många. Jag har många drivna kvinnor i min närhet som…
TANJA

Norrsken no5 Tanja Tingelöf

1, Vad är du mest stolt över med dig själv? Att jag är driven, engagerad och ger jag mig tusan på något ser jag till att det händer.   2, Vilka egenskaper inspireras du av hos andra? Drivna människor som brinner för det dem gör. Hängivenhet och positivitet.   3, Vem inspirerar dig? Varför? Jag…
CAOLA

Norrsken no 4 – Carola Ranmo

  1, Vad är du mest stolt över med dig själv? Att jag vågade satsa på karriär samtidigt som jag fick 3 barn väldigt tätt. Jag stod vid ett vägskäl att jobba på mitt gamla jobb, eller att satsa på mitt egna företag. Jag trodde man var tvungen att välja karriär eller att vara mamma.…
BEA

Norrsken no3 – Bea Unenge

1, What are you most proud of yourself? That I am always driven. 2, What qualities are you inspired by in others? Others drives are also something that inspires me and people who dare to believe in something and keep going until it goes. 3, Who inspires you and Why? People who dare to be…
HANNA

Norrsken no2 – Hanna Moisander

1, What are you most proud of yourself? My will, I am driven by passion and if I want something to happen, my stubbornness will help.   2, What qualities are you inspired by in others? Energy and solid leadership   3, Who inspires you and Why? Many! I love to pick good things from…
5fa1a2b6-b9840855-cecilia-folkessson1

Norrsken no1 Cecilia

1, What are you most proud of yourself?   That I created a life that I am more than happy to live in.     2, What qualities are you inspired by in others?   Humble, driven and gifted people inspire me the most.     3, Who inspires you and why?   My mom.…