Choose Language

  • sv_SE
  • de_DE
  • en_US

Norrskens outdoor kollektion  

En kollektion skapad för kvinnor om gillar rörelse och återhämtning. 

 Vi har tagit fram kläder som handlar om att leva den här våren. Vi har skapat kläder som är gjorda för att vara ute en längre tid,  att våga lita på naturens kraft, att se och höra vårens nyfikenhet. Vi har skapat kläder för naturen i närområdet men också för det längre äventyret. Plaggen passar för att hänga runt en lördag, gå till parken, promenaden i skogen eller för att fixa i trädgården. Helt enkelt kläder för återhämtning.

Vi på Norrsken erbjuder högkvalitativa outdoorkläder för dam online. Hos oss kan du hitta outdoorbyxor, regnbyxor, regnjackor och fleecetröjor samt andra plagg som passar att bäras utomhus.  

Här hittar du fritidsplaggen du söker. Oavsett om du ska ut i närområdet på en mysig skogspromenad, ut och gå med hunden, fixa i trädgården eller om du ska på längre äventyr så har vi outdoor kläder för alla tillfällen.  

Är du ute efter ett par grymma outdoor eller trädgårdsbyxor? Då är vår byxa Forsvik rätt val för dig. Forsvik är vår multifunktionella byxa som passar lika bra som trädgårdsbyxa, som outdoorbyxa eller bara som en lördagsbyxa att hänga runt i. En förstärkt byxa som både är vind och vattenresistent och samtidigt är stretchig för bästa komfort.  

Vi har skapat funktionella kläder för den aktiva kvinnan, vi vet att utomhus aktiviteter kräver slitstarka kläder. Vi erbjuder exempelvis outdoorbyxor med många praktiska detaljervind och vattentäta kläder samt varma fleecetröjor. Förutom det funktionella har vi även tänkt på utseendet, man vill ju känna sig bekväm oavsett aktivitet. Därför har vi skapat otudoorkläder som både är snygga och har en riktigt bra passform skapat efter kvinnliga former.  

Vi på Norrsken jobbar hårt för att få fler kvinnor att må bra och var hälsosamma. Vi vill få fler människor att spendera mer tid utomhus i naturen, därför har vi skapat outdoorkläder för kvinnor. Köp funktionella friluftskläder online hos oss.