Choose Language

  • en_US
  • sv_SE
  • de_DE

Norrsken no 9 – Carola Ranmo

 

1, Vad är du mest stolt över med dig själv?

Att jag vågade satsa på karriär samtidigt som jag fick 3 barn väldigt tätt. Jag stod vid ett vägskäl att jobba på mitt gamla jobb, eller att satsa på mitt egna företag. Jag trodde man var tvungen att välja karriär eller att vara mamma. Jag vågade och idag är jag en fantastisk mamma, och egen företagare och jag bollar det galant.

Man måste våga för att vinna.

 

2, Vilka egenskaper inspireras du av hos andra?

Människor som tror på sig själv och vågar ta för sig, och satsa på sina drömmar.

 

3, Vem inspirerar dig? Varför?

Min syster Linda Hellqvist. Varje år klättrar hon högre och högre på karriärstegen och hon är ett eftertraktat namn inom online marknadsföring, och många företag har slagits för att få henne. Hon imponerar på mig med sin beslutsamhet, kunskap och sitt ”läshuvud” Vi fick inte samma gener och ibland önskar jag att jag hade ett uns av den genen.

 

4, Vad är vardagslyx för dig?

När jag kommer hem före alla andra och kan ta en kopp kaffe i soffan och njuta av tystnaden, eller sätta på en bra serie i väntan på att familjen kommer hem. Med 4 barn och 3 bolag är det sällan en lugn stund, så att få bara vara några minuter är lyx.

 

 

 

5, Vilket är ditt bästa tips för att få ihop vardagen? Har du något riktigt bra life hack?

Planering är A och O. Jag vet att jag behöver äta bra och träna för att orka med mitt hektiska liv och då är det viktigt att jag planerar för det. Matlådor packas och träningsdejter bokas. Ibland räcker inte tiden och då kan jag ha 20-30min mellan möten varpå jag maximerar tiden med ett kort träningspass, och där är mitt lifehack gumminband. Ha alltid med dig små gummiband i väskan så kan du sitta på kontoret och träna tom.

 

6, Vilket är ditt bästa/viktigast plaggen i din vardag?

Träningskläder är ju det jag lever i om dagarna, men annars älskar jag jeans och en snygg t-shirt, med en kavaj till. Enkelt och bekvämt, men ändå snyggt.

 

7, Vilken är din favorit Norrsken-jacka?

Faktaruta:

Carola Ranmo. 36 år, entreprenör,

Namn:

Familj:Gift med Noak, bonusdotter Angelina 9år, Elise 3år tvillingarna Alex och Leah 2år

Yrke:Personlig tränare och chefredaktör

Livsmotto: Allt är möjligt

Share your thoughts