Choose Language

  • en_US
  • sv_SE
  • de_DE

Norrsken no 12 Emma Lythell

1, Vad är du mest stolt över med dig själv? Min planeringsförmåga. Jag lever ständigt i ”framtiden” vilket gör att jag alltid planerar nästa steg!

2, Vilka egenskaper inspireras du av hos andra? När någon är riktigt passionerad smittar det ofta av sig. Det spelar inte så stor roll vad det är utan mer engagemanget personen visar. Jag älskar att träffa människor som brinner för det de gör.

3, Vem inspirerar dig? Varför? Alla möten med människor. Om jag kunde, skulle jag boka in frukost, lunch och middag med olika personer varje dag. Jag får massa energi av att träffa andra.

4, Vad är vardagslyx för dig? Att basta på vintern! Finns inget bättre än att få kliva in i en varm bastu efter en lång jobbdag.

5, Vilket är ditt bästa tips för att få ihop vardagen? Har du något riktigt bra life hack? Att prioritera dig själv. För mig är det viktigt att få tid till att träna. Därför bokar jag in det i kalendern som vilket annat möte som helst, på eller utanför arbetstid.

6, Vilket är ditt bästa/viktigast plaggen i din vardag? Svarta jeansen! Funkar i alla sammanhang utom på bröllop kanske! Kan kläs upp på jobbet med en blus/skjorta eller ned på helgen med en t-shirt/ collegetröja

7, Vilken är din favorit Norrsken-jacka? (Kommer senare) Nora i vitt eller militärgrön! Perfekta in-between-season jackan!

Faktaruta:
Namn: Emma Lythell
Familj: Make Linus, son Harrison 1 år
Yrke: VD Dot Sure,
Livsmotto: ”Låt inte det du inte kan göra stoppa dig från att göra det du faktiskt kan göra.”

Share your thoughts